+31 (0)71 581 44 88

Kumho Platinum Club

Over Kumho Platinum Club

Voor een goed en passend advies voor uw zomer -, winter – en all weather banden kunt u in de gehele Benelux terecht bij een van de speciaal geselecteerde Kumho Platinum Clubs. Op diverse locaties zijn verschillende garages en bandenspecialisten geselecteerd als Kumho Platinum Club, hiertoe zijn belangrijke selectiecriteria aan vooraf gegaan zoals technische Kumho kennis, servicegerichtheid, een ruime aanwezigheid van de productrange en een goede en professionele Kumho uitstraling.

Bij de Kumho Platinum Clubs staan de medewerkers altijd klaar om u een goed en passend bandenadvies te geven voor het aanschaffen van uw nieuwe banden. In welk type Kumho band u ook interesse heeft, de Kumho Platinum Club zal u altijd de beste optie voor uw auto en rijgedrag aandragen!

Door de uitgebreide Kumho bandenvoorraad bij de Platinum Clubs zal u snel worden geholpen met het vervangen van uw banden.

Een selectie op probleemoplossend vermogen heeft bij de werving van het Platinum netwerk reeds door ons plaatsgevonden. Heeft u met uw huidige banden een trillings- of sporingsprobleem? De monteurs van de Kumho Platinum Clubs hebben de kennis en apparatuur om dit op te lossen. Goede balanceerapparatuur en uitlijnbruggen staan klaar om uw problemen op te lossen.

Ga voor kwaliteit, een goede service en scherpe prijzen naar de Kumho Platinum Club bij u in de buurt.

De werving en selectie van het Kumho Platinum netwerk heeft plaatsgevonden door Van Klei’s Banden Import BV, importeur van Kumho Tyres in de Benelux, in samenspraak met Kumho Tyre GmbH, het Europese hoofdkantoor van Kumho Tyres.Bent u bandenspecialisten / of garagebedrijf en voldoet ook u aan de gewenste selectiecriteria om ook te worden toegelaten tot dit exclusieve netwerk? Neem dan contact op met uw vaste Districtsmanagers of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of bel naar: 0031 (0)71 – 581.44.88.

Alle Kumho Tyre Platinum Clubleden:

VDR Autobanden BVBA, úw specialist in velgen en banden!

ptc-janikUw vraagbaken als het gaat om complete setjes: wat kan op mijn auto, wat kan niet (tuning)? Wat is (niet) toegelaten? Welke zijn de laatste trends?

Lees meer...

Profile Tyrecenter Spijkenisse

ptc-spijkenisseEen jong en dynamisch bedrijf! Zo kunnen we Profile Tyrecenter Spijkenisse zeker noemen, het bedrijf startte in oktober 2010. Onze sleutelwoorden zijn excellente service en keihard werken. Wij staan altijd direct ter beschikking voor welke vraag dan ook omtrent banden, wielen of overige autoservice.

Lees meer...

Profile Tyrecenter Zoeterwoude

ptc-zoeterwoudeOns bedrijf heeft haar deuren op 1 oktober 2012 geopend, is gevestigd op Industrieterrein ‘’De Grote Polder’’ en ligt op een knooppunt tussen de A4 en A12 en direct gelegen aan de drukke N11. Kortom onze doelgroep passeert ons bedrijf voortdurend ‘’zijdelings’’.

Lees meer...

Profile Tyrecenter Rijswijk

ptc-rijswijkProfile Tyrecenter Rijswijk is in 2006 opgericht en is onderdeel van een hoog gekwalificeerd ‘’high – performance netwerk’’ van merkonafhankelijke banden -, wielen - en automotive servicespecialisten.

Lees meer...